moshaverrkhob
moshaverrkhob

توجيه اشتباهات در رابطه يك رفتار رايج است كه مي تواند عواقب جدي داشته باشد. اين كار مي تواند منجر به از بين رفتن اعتماد، افزايش سوء تفاهم، و حتي پايان رابطه شود. در اين مقاله، ما به بررسي دلايل توجيه اشتباهات در رابطه، عواقب آن، و راه هاي جلوگيري از آن مي پردازيم.

همه ما در زندگي اشتباه مي كنيم. اين يك واقعيت اجتناب ناپذير است. اما نحوه واكنش ما به اشتباهاتمان اهميت زيادي دارد. اگر اشتباهات خود را توجيه كنيم، مي تواند عواقب جدي براي رابطه ما داشته باشد.

دلايل توجيه اشتباهات در رابطه
دلايل مختلفي وجود دارد كه چرا افراد ممكن است اشتباهات خود را در رابطه توجيه كنند. برخي از اين دلايل عبارتند از:

ترس از طرد شدن: افراد ممكن است از اين كه شريك زندگيشان آنها را طرد كند يا از آنها دلسرد شود، بترسد. بنابراين، آنها ممكن است سعي كنند اشتباهات خود را توجيه كنند تا شريك زندگيشان آنها را ببخشد.
عدم پذيرش مسئوليت: برخي افراد ممكن است به سادگي از پذيرش مسئوليت اشتباهات خود اجتناب كنند. آنها ممكن است معتقد باشند كه اين اشتباهات تقصير ديگران است يا اينكه آنها كنترلي بر آنها نداشته اند.
عدم درك عواقب اشتباهات: برخي افراد ممكن است عواقب اشتباهات خود را درك نكنند. آنها ممكن است فكر كنند كه اشتباهاتشان مشكلي ايجاد نمي كند يا اينكه شريك زندگيشان آنها را مي بخشد.
عواقب توجيه اشتباهات در رابطه
توجيه اشتباهات در رابطه مي تواند عواقب جدي داشته باشد. اين كار مي تواند منجر به موارد زير شود:

از بين رفتن اعتماد: وقتي شريك زندگيتان متوجه شود كه شما اشتباهات خود را توجيه مي كنيد، ممكن است اعتمادش به شما از بين برود. اين مي تواند منجر به مشكلات جدي در رابطه شود.
افزايش سوء تفاهم: توجيه اشتباهات مي تواند منجر به سوء تفاهم بين شما و شريك زندگيتان شود. شريك زندگيتان ممكن است فكر كند كه شما به او دروغ مي گوييد يا اينكه شما اهميتي به احساسات او نمي دهيد.
پايان رابطه: در برخي موارد، توجيه اشتباهات مي تواند منجر به پايان رابطه شود. اگر شريك زندگيتان احساس كند كه شما نمي توانيد اشتباهات خود را بپذيريد يا از آنها درس بگيريد، ممكن است تصميم بگيرد كه با شما نباشد.
راه هاي جلوگيري
براي جلوگيري از توجيه اشتباهات در رابطه، مي توانيد موارد زير را انجام دهيد:

مسئوليت پذير باشيد: اولين قدم براي جلوگيري از توجيه اشتباهات، پذيرش مسئوليت آنها است. بپذيريد كه اشتباه كرده ايد و در مورد عواقب آن فكر كنيد.
با شريك زندگيتان صادق باشيد: اگر اشتباهي مرتكب شده ايد، با شريك زندگيتان صادق باشيد. به او بگوييد كه چه اتفاقي افتاده است و چرا اين كار را انجام داده ايد.
از شريك زندگيتان بخواهيد كه به شما كمك كند: از شريك زندگيتان بخواهيد كه به شما كمك كند تا اشتباهات خود را بپذيريد و از آنها درس بگيريد. او مي تواند به شما كمك كند تا درك كنيد كه چرا اين كار را انجام داده ايد و چگونه مي توانيد در آينده از آن اجتناب كنيد.


نتيجه گيري
توجيه اشتباهات در رابطه يك رفتار رايج است كه مي تواند عواقب جدي داشته باشد. اگر مي خواهيد رابطه سالم و پايداري داشته باشيد، مهم است كه اشتباهات خود را بپذيريد و از آنها درس بگيريد.

9 گام مهم پس از خيانت همسر
۹ گام مهم پس از خيانت همسر
اشتباهات زنان در زندگي مشترك
زنان و مردان هر دو در زندگي مشترك مرتكب اشتباه مي شوند. برخي از اشتباهات زنان در زندگي مشترك عبارتند از:

انتظارات غيرواقعي: انتظارات غيرواقعي از همسر مي تواند منجر به نااميدي و عصبانيت شود. زنان بايد انتظارات خود را از همسرشان واقع بينانه نگه دارند و به ياد داشته باشند كه هيچ كس كامل نيست.
انتقاد و سرزنش: انتقاد و سرزنش مي تواند به اعتماد و احترام در رابطه آسيب برساند. زنان بايد از انتقاد و سرزنش همسرشان خودداري كنند و به جاي آن روي نقاط قوت او تمركز كنند.
كنترل كردن: زناني كه سعي مي كنند همسرشان را كنترل كنند، ممكن است احساس عصبانيت و نارضايتي را در او ايجاد كنند. زنان بايد به ياد داشته باشند كه همسرشان يك فرد مستقل است و بايد به او آزادي عمل بدهند.
تسليم شدن: تسليم شدن در برابر خواسته هاي همسر مي تواند منجر به نارضايتي و احساس حقارت در زن شود. زنان بايد در رابطه خود قاطع باشند و براي آنچه مي خواهند تلاش كنند.
شك و ترديد: شك و ترديد در رابطه مي تواند منجر به اضطراب و ناامني شود. زنان بايد به ياد داشته باشند كه همسرشان آنها را دوست دارد و به آنها وفادار است.
مقايسه همسر با ديگران: مقايسه همسر با ديگران مي تواند منجر به نارضايتي و حسادت شود. زنان بايد به ياد داشته باشند كه هر رابطه اي منحصر به فرد است و نبايد همسرشان را با ديگران مقايسه كنند.

منبع:مشاوره ازدواج-توجيه اشتباهات در رابطه | چرا اين كار خطرناك است و چگونه مي توان از آن اجتناب كرد؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/9/14  ] [ ۱۹ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

حد و مرز در رابطه عاطفي به اين منظور مشخص مي شوند كه به افراد ديگر نشان بدهيد چه چيزهايي مورد قبول شما نيست و چه چيزهايي مورد قبول شماست. اين مرزها در واقع تعادل زندگي شما را حفظ ميكنند و باعث مي شود از آسيب هاي احتمالي ديگران جلوگيري شود.

اگر براي زندگي خود مرزي قرار ندهيد احترام شما و اطرافيان شما به خطر خواهد افتاد. شما با دلرحمي نابجاي خود, افراد زورگو و نامحترم را به زندگي خود وارد مي كنيد.

حد و مرز در رابطه عاطفي
نشانه هاي عدم مرزبندي در زندگي
۱_ وقتي قلبا دوست داريد نه بگوييد بي اختيار مي گوييد بله.

۲_ براي نه گفتن به درخواستي كه نامعقول بوده عذاب وجدان مي گيريد.

۳_ براي اين كه آرامش زندگي خود را حفظ كنيد برعكس ارزش هاي واقعي خود عمل مي كنيد.

۴_هنگامي كه كسي با شما بد رفتار مي كند بي اعتنايي مي‌كنيد و آن طور كه بايد از خودتان دفاع نمي كنيد.

۵_ براي اين كه دوست داشته شويد هر گونه تلاشي را انجام مي دهيد.

۶_به ديگران اين‌اجازه را مي دهيد كه به شما حرف هايي بزنند و يا در حق شما كارهايي بكنند كه قلبا شما را ناراحت مي كند.

۷_ از بقيه انتظار داريد بدون اين كه حرفي بزنيد از ناراحتي هاي شما آگاه شوند.

در كمال تاسف بعضي از افراد فكر مي كنند براي اين كه مورد تاييد ديگران ‌باشند لازم است تا همواره در دسترس آن ها باشند و همين موضوع باعث مي شود مرزهاي شخصي بين آنان وجود نداشته باشد.

اگر تا به امروز عادت كرده ايد كه خودتان را با شرايط بقيه وفق دهيد قطعا اعمال كردن مرزهاي شخصي براي شما ترسناك و عذاب آور خواهد بود اما اگر آن را انجام دهيد و به آن عمل كنيد مي فهميد كه با گذشت زمان, همه چيز راحت تر خواهد شد و به اصطلاح ارزشش را دارد.

به وجود آوردن مرزهاي شخصي
بهتر است از خودتان آغاز كنيد : شما در وهله اول لازم است بپذيريد كه لايق اين هستيد كه بقيه افراد در مواجهه با شما بايد يك سري قوانين را رعايت كنند.

شايد كمي عجيب و غير قابل باور به نظر برسد اما متاسفانه آدم هايي وجود دارند كه خودشان را لايق چنين مرزگذاري نمي دانند.

البته شما بايد تفاوت ميان درخواست محترمانه و توقع بي قيد و شرط را بدانيد و اگر كسي از شما درخواست محترمانه اي داشت مي توانيد با روي باز آن را بپذيريد.

 

۱٫ حد و مرز در رابطه عاطفي، مشخص كنيد كه چه نيازهايي داريد :
بايد زمان زيادي را براي خود صرف كنيد كه مشخص شود به چه چيزهايي نياز داريد. هنگامي كه نسبت به خود آگاهي كافي پيدا كنيد بهتر مي‌توانيد براي شخصيت خود مرزهايي تعيين كنيد.

با شناخت نيازهاي خود متوجه مي شويد كه در چه صورتي خشمگين مي شود در چه مواقعي انرژي خود را از دست مي دهيد و چه موقع احساس افسردگي و ناراحتي مي كنيد.

بهتر است زمان دقيق اين حس و حال ها را در يك دفترچه يادداشت كنيد. وقتي چندين روز اين موارد را يادداشت كرديد متوجه مي شويد كه اوضاع شخصيتي شما دقيقا به چه صورت است.

مثلا ممكن است خواهر شما انرژي بسيار زيادي از شما تلف كند زيرا او عادت دارد بدون اين كه از پيش شما را مطلع كند بچه هاي خود را نزد شما بگذارد و به گردش برود. در اين جا بحث بي احترامي باز مي شود چرا كه نظر شما را نخواسته و در واقع به شما مجال (نه) گفتن را نداده است.

هر كسي حق دارد در برابر درخواست ديگران آري يا نه بگويد.

۲٫ مرز تعيين كنيد
اگر قبلا چنين تجربه اي نداشته ايد به شما پيشنهاد مي‌كنيم كه از مقدار كم شروع كنيد. مثلا اگر موضوعي شما را عصباني مي‌كند بهتر است به روي موضوعي ديگر تمركز كنيد كه تهديد آميز نباشد و عصبانيت شما كاسته شود.

متاسفانه بعضي افراد در حال تعيين مرز با عصبانيت و خشم اين‌كار را انجام مي دهند كه در نهايت با مشاجره و شكست مواجه مي شوند. شما بايد با ثبات اخلاقي كامل اين روند را انجام دهيد.

۳٫ بيان كردن مرزهايتان
وقتي زمان تعيين مرز بين زن و شوهر از راه مي رسد به خود اين اجازه را بدهيد كه تجربه كنيد و راحت باشيد. براي راحتي كار خود مي توانيد از سناريوي معمولي يك رفتار نامعقول بهره بگيريد.

مثلا در مثال قبلي نمي توانيد به يكباره در خانه تان را به روي خواهرتان ببنديد. مي‌توانيد وقتي بچه ها را نزد شما مي آورد بچه ها را قبول كنيد و از او بخواهيد قبل از اين كه آن جا را ترك كند چند دقيقه بماند تا با هم صحبت كنيد.

منبع:كانون مشاوران ايران-تعيين حد و مرز در رابطه عاطفي

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/9/2  ] [ ۱۲ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

برگرداندن عشق به رابطه عاطفي، تكنيك ها و راه هاي براي برگرداندن عشق

بسياري از افراد كه در روابط شان دچار مشكل شده اند و عشقي در رابطه شان باقي نمانده است تصميم مي گيرند با استفاده از روش هاي مختلف عشق را به رابطه عاطفي شان برگردانند.

عجله آن ها باعث مي شود از روش هاي صحيح براي برگرداندن عشق شان استفاده نكنند. توجه داشته باشيد نبود عشق را نبايد ناديده گرفت زيرا از بين رفتن عشق تهديدي براي رابطه عاطفي و ازدواج مي باشد.

براي اين كه عشق به رابطه عاطفي برگردد بايد هر دو طرف براي برگرداندن عشق به رابطه عاطفي تلاش كنند شايد فرد براي برگرداندن عشق به شور و شوق ابتدايي قدم بردارد اما براي اين كه اين مسئله به موفقيت برسد بايد همكاري دو طرفه باشد و هر دو براي برگرداندن عشق به روابط عاطفي شان تلاش كنند.

در اين شرايط مي توانند از مشاور ازدواج كمك بگيرند، مشاور به زوجين كمك مي كند تا سهم خود را در عشق از دست رفته پيدا كنند و براي بازگرداندن آن از روش هاي صحيح و درست استفاده نمايند.

در ادامه اين مقاله به بررسي اين موضوع مي پردازيم و برخي از اشتباهات زوجين و راه هاي صحيح ارتباط با شريك عاطفي را مورد بررسي قرار مي دهيم.

اشتباهات رايج در برگرداندن عشق به رابطه عاطفي
اگر چه شروع يك رابطه عاطفي و عاشقانه سخت است اما نگهداري از عشق به وجود آمده و گذر از مشكلات، بسيار سخت تر مي باشد. بسياري از افراد براي رابطه شان تلاش زيادي انجام مي دهند اما باعث دوري آن ها يكديگر از هم مي شوند و هم چنين تكرار رفتارهاي نادرست و اشتباه نتيجه معكوسي در رابطه آن ها مي دهد.

در اين مقاله خطاهاي رايجي كه مانع شكل گيري يك ازدواج مي شود را مورد بررسي قرار مي دهيم، تا به خوبي با آن ها آشنا شويد.

ترميم شكست عاطفي
ترميم شكست عاطفي چگونه خواهد بود؟
پذيرش بي چون و چراي خواسته هاي معشوق
براي بسياري از افراد فاصله به وجود آمده بسيار سخت و دشوار است به طوري كه براي بازگشت به روزهاي اوليه حاضرند هر كاري را انجام دهند و حتي بسياري از آن ها حاضرند به خواسته هاي معشوق شان تن دهند.

اما زماني كه اوضاع به شرايط اوليه برگشت، مشكلات و جر و بحث هاي آن ها دوباره شروع مي شود، زيرا هر كس نيازهاي خودش را دارد و او نمي تواند در رابطه مانند يك برده رفتار كند. رابطه اي سالم است كه نيازهاي هر دو طرف به درستي رفع شود.

در صورتي كه آن چه در توان تان نيست را قبول كنيد تنها شرايط را براي خود دشوارتر كرده ايد و ديگر نمي توانيد خودتان باشيد.

با ايجاد ترحم، عشق بخواهيد
برخي از افراد زماني كه در رابطه دچار مشكل مي شوند، تصور مي كنند كه اگر همسرشان حس و حال بدن شان را ببيند، دلش براي او به رحم مي آيد و به رابطه بر مي گردد. اما اين تصور اشتباه است و باعث مي شود معشوقش فكر كند آن فرد شخص ضعيفي است و يا دلش براي او خواهد سوخت و از سر دلسوزي به رابطه بر مي گردد.

در صورتي كه فرد از سر دلسوزي به رابطه برگردد انگار با اجبار رو به رو شده است و اين رابطه دوامي نخواهد داشت، هم چنين ترحم و دلسوزي در رابطه باعث مي شود سلامت رابطه با خطر روبه رو شود و عشقي كه با ترحم و دلسوزي همراه باشد صادقانه نمي باشد و باعث آسيب رسانده به هر دو مي شود.

استفاده از ترحم براي برگرداندن عشق به رابطه يكي از بدترين روش ها مي باشد و كمك كننده نخواهد بود.

افراط در بيان احساسات
برخي از افراد تصور مي كنند اگر به صورت افراطي احساسات شان را بيان كنند و با شريك عاطفي شان از عشق و علاقه شان بگويند همه چيز به خوبي حل مي شود اما توجه داشته باشيد كه بيان احساسات اگر چه خوب است اما در حالت افراطي براي فرد بسيار خسته كننده است.

هم چنين عشق از دست رفته با عللي همراه مي باشد كه بايد آن علل شناسايي شده و حل گردد در غير اين صورت بيان احساسات به تنهايي موضوع را حل نخواهد كرد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-برگرداندن عشق به رابطه عاطفي

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/3/16  ] [ ۱۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

قطع ناگهاني رابطه عاطفي چه دليلي دارد؟

قطع و تمام كردن رابطه عاطفي اين روزها خيلي زياد اتفاق مي افتد و يكدفعه طرف شما غيب مي شود و ديگر هيچ رد و نشاني از خودش به جا نمي گذارد، در صورتي كه اين ترك ناگهاني رابطه عاطفي به وجود آيد چطور بايد برخورد كرد؟

حتما شنيده ايد كه دو نفر رابطه اي را شروع مي كنند و بعد از مدتي يكي از آن ها به طور ناگهاني يارش را ترك مي كند البته توجه داشته باشيد كه منظور از رفتن، جدايي موقت بر حسب توافق نمي باشد.

بلكه بدين معني است كه يكي از طرفين به طور ناگهاني و يكدفعه رابطه را تمام مي كند در صورتي كه كه با اين مشكل رو به رو شده ايد بهتر است سردرگم نشود و سعي كنيد آرامش خودتان را حفظ كنيد و هم چنين آگاهي خودتان را در مورد قطع ناگهاني رابطه افزايش دهيد. در اين صورت راحت تر خواهيد توانست با اين اتفاق كنار بياييد.

سوالات خود در زمينه هاي زير را به صورت رايگان در انتهاي مطلب بيان كنيد:

وقتي مردي بخواهد رابطه را تمام كند
دليل تغيير رفتار ناگهاني زنان
چرا پسران عشقشان را ترك ميكنند
دلايل مردان براي ترك رابطه
علت ترك ناگهاني رابطه
فرق قطع رابطه با پايان رابطه
وقتي مردي شما را ترك ميكند
مشكلات رابطه عاطفي
قطع ناگهاني رابطه عاطفي: واقعا چرا؟
دليل قطع رابطه ناگهاني و دانستن اين كه چطور بايد يك رابطه را به پايان برسانيم يك نوع مهارتي است كه بايد كسب كرد و از بلوغ فكري نشات مي گيرد و توجه داشته باشيد كه قطع ناگهاني رابطه دلايل مختلفي دارد و زماني كه فرد ترك شده نسبت به اين موضوع آگاهي و اطلاعات نسبي داشته باشد بهتر مي تواند با اين موضوع كنار بيايد.

چك كردن گوشي همسر
چك كردن گوشي همسر | گوشي همسرم را چك كنم يا نه؟
در ادامه اين مقاله به بررسي اين موضوع مي پردازيم و دلايل قطع ناگهاني رابطه را در بيان مي كنيم و هم چنين اصولا چه افرادي با چه ويژگي هايي دست به اين كار مي زنند را مورد بررسي قرار مي دهيم.

مي خواهند جدا شوند اما شهامت ندارند
در بسياري از اوقات فرد به دلايل مختلف نمي تواند با شريك عاطفي اش رو به رو شود و درباره جدايي با او صحبت كند و حرف دلش را بزند و او شهامت برخورد مستقيم و صحبت كردن از ترك رابطه را ندارد اين وضعيت به وجود آمده دلايل متفاوتي مي تواند داشته باشد.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-قطع ناگهاني رابطه عاطفي ، واقعا چرا؟ چه كنم؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/1/19  ] [ ۱۳ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

قطع ناگهاني رابطه عاطفي چه دليلي دارد؟

قطع و تمام كردن رابطه عاطفي اين روزها خيلي زياد اتفاق مي افتد و يكدفعه طرف شما غيب مي شود و ديگر هيچ رد و نشاني از خودش به جا نمي گذارد، در صورتي كه اين ترك ناگهاني رابطه عاطفي به وجود آيد چطور بايد برخورد كرد؟

حتما شنيده ايد كه دو نفر رابطه اي را شروع مي كنند و بعد از مدتي يكي از آن ها به طور ناگهاني يارش را ترك مي كند البته توجه داشته باشيد كه منظور از رفتن، جدايي موقت بر حسب توافق نمي باشد.

بلكه بدين معني است كه يكي از طرفين به طور ناگهاني و يكدفعه رابطه را تمام مي كند در صورتي كه كه با اين مشكل رو به رو شده ايد بهتر است سردرگم نشود و سعي كنيد آرامش خودتان را حفظ كنيد و هم چنين آگاهي خودتان را در مورد قطع ناگهاني رابطه افزايش دهيد. در اين صورت راحت تر خواهيد توانست با اين اتفاق كنار بياييد.

سوالات خود در زمينه هاي زير را به صورت رايگان در انتهاي مطلب بيان كنيد:

وقتي مردي بخواهد رابطه را تمام كند
دليل تغيير رفتار ناگهاني زنان
چرا پسران عشقشان را ترك ميكنند
دلايل مردان براي ترك رابطه
علت ترك ناگهاني رابطه
فرق قطع رابطه با پايان رابطه
وقتي مردي شما را ترك ميكند
مشكلات رابطه عاطفي
قطع ناگهاني رابطه عاطفي: واقعا چرا؟
دليل قطع رابطه ناگهاني و دانستن اين كه چطور بايد يك رابطه را به پايان برسانيم يك نوع مهارتي است كه بايد كسب كرد و از بلوغ فكري نشات مي گيرد و توجه داشته باشيد كه قطع ناگهاني رابطه دلايل مختلفي دارد و زماني كه فرد ترك شده نسبت به اين موضوع آگاهي و اطلاعات نسبي داشته باشد بهتر مي تواند با اين موضوع كنار بيايد.

در ادامه اين مقاله به بررسي اين موضوع مي پردازيم و دلايل قطع ناگهاني رابطه را در بيان مي كنيم و هم چنين اصولا چه افرادي با چه ويژگي هايي دست به اين كار مي زنند را مورد بررسي قرار مي دهيم.

مي خواهند جدا شوند اما شهامت ندارند
در بسياري از اوقات فرد به دلايل مختلف نمي تواند با شريك عاطفي اش رو به رو شود و درباره جدايي با او صحبت كند و حرف دلش را بزند و او شهامت برخورد مستقيم و صحبت كردن از ترك رابطه را ندارد اين وضعيت به وجود آمده دلايل متفاوتي مي تواند داشته باشد.

به عنوان مثال گاهي اوقات فرد به اين نتيجه مي رسد كه بايد از شريك عاطفي اش جدا شود اما از به وجود آمدن تنش هاي عاطفي مي ترسد و به خاطر دوري از تنش هاي فكري و عاطفي به طور ناگهاني غيب مي شود و يا رابطه را خيلي قاطعانه تمام مي كند، اگر چه اين اتفاق تلخ مي باشد اما به شما درس مي دهد كه چه رابطه هايي را بايد ادامه دهيد.

براي شريك عاطفي خود ارزش قائل نيستيد
گاهي اوقات افراد براي شريك عاطفي شان هيچ ارزش و احترامي قائل نيستند اين افراد هر وقت كه تمايل داشته باشند مي توانند به راحتي رابطه عاطفي شان را پايان دهند.

به طور كلي آن چيزي كه جدايي را سخت مي كند، اهميت و ارزشي است كه دو طرف رابطه براي يكديگر قائل هستند در صورتي كه يكي از آن ها براي طرف مقابلش هيچ ارزش و احترامي قائل نباشد به راحتي مي تواند طرف مقابلش را ناديده بگيرد و ديگر به او توجه نكند و پيدايش نشود اين افراد هر زمان كه تمايل داشته باشند به طور ناگهاني رابطه شان را قطع مي كنند.

منبع:كانون مشاوران ايران-قطع ناگهاني رابطه عاطفي ، واقعا چرا؟ چه كنم؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/9/27  ] [ ۱۳ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

با احساس تنهايي در رابطه عاطفي چه كنيم؟ ( راه حل كاربردي)

حس تنهايي در رابطه عاطفي يك مسئله آزاردهنده مي باشد كه بسياري از زوجين با آن رو به رو مي شوند اين احساس تنهايي در حالي كه شما در كنار يكديگر هستيد مي تواند به علت هاي مختلفي به وجود آمده و به مرور شكل گرفته باشد.

يكي از مهم ترين دلايلي كه باعث احساس تنهايي مي شود كمبود مهارت هاي ارتباطي مي باشد.

كمبود مهارت هاي ارتباطي در برخي از موارد ريشه در وجود خود فرد دارد كه بايد اين مسئله مورد بررسي و درمان قرار گيرد. در صورتي كه شما درگير اين مشكل مي باشد در ادامه اين مقاله توضيحات جامعي در مورد اين موضوع بيان شده است كه مطالعه آن مي تواند براي شما مفيد باشد.

در انتهاي متن مي توانيد در مورد موارد زير پرسش و پاسخ و مشاوره رايگان انجام دهيد:

تنهايي اجتماعي چيست
درمان تنهايي
رهايي از تنهايي
عوارض تنهايي شديد
تنهايي و افسردگي
روانشناسي تنهايي
علت احساس تنهايي
احساس تنهايي در رابطه عاطفي
احساس تنهايي در رابطه عاطفي زماني به وجود مي آيد كه شما و فرد مقابل تان در يك مكان و در كنار يكديگر زندگي مي كنيد اما نمي توانيد با يكديگر ارتباط برقرار كنيد و هر دو شما از اين كه نمي توانيد ارتباط فيزيكي و رواني مناسبي را با يكديگر ايجاد كنيد احساس ناخوشايندي داريد.

نداشتن دوست صميمي و خوب هم مي تواند مزيد بر علت باشد بالاخره بايد در زندگي كسي باشد كه آدم با او احساس راحتي و درد دل كند.

همه اين دلايل باعث مي شود تا شما و همسرتان روز به روز از يكديگر دورتر شويد و صميميت عاطفي شما و شريك تان بيش از پيش كمرنگ تر شود و در ميان شما سردي و فاصله بيشتري به وجود آيد.

در اين شرايط شما به تدريج احساس تنهايي در كنار يكديگر خواهيد داشت و بايد در اين شرايط بر احساس تنهايي تان غلبه كنيد زيرا شما با فردي رابطه عاطفي دارد و تنهايي براي شما و طرف مقابل دشوار خواهد بود.

منبع:كانون مشاوران ايران-نگذاريد احساس تنهايي در رابطه عاطفي شما را خفه كند

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/9/1  ] [ ۱۴ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

ابراز عشق در خانواده

يكي از اصول مهم خانواده شاد و موفق ابراز عشق در خانواده است در واقع ابراز عشق عنصري مهم در كيفيت روابط خانوادگي به حساب مي آيد.

سه ويژگي صميميت، جاذبه جنسي و تعهد در تشخيص عشق و تفكيك آن اهميت دارد.

صميميت و احساس نزديكي در انواع رابطه از جمله دوستي تعيين كننده كيفيت رابطه مي باشد. اما زوجين براي داشتن يك عشق كاملا سالم به هرسه فاكتوراحتياج است.

عشق در خانواده به انسان انگيزه زندگي و بقا مي‌دهد، به طور كلي در عشق بين زن و مرد صميميت، جاذبه جنسي و تعهد اهميت بسيار زيادي دارد و آنچه بين زوج ها، خانواده و ازدواج تمايز ايجاد مي كند اين است كه بيشتر به كدام يك از اين سه بعد مي پردازند.

نكته جالب توجه اين است كه عشق، خود را تقويت مي كند، اين به اين معنا است كه احساس تعهد به يكديگر و صميميت بدون مرز بين زوجين عشق را روز به روز قوي تر مي سازد، بنابراين آنچه كه اهميت دارد اين است كه شعله عشق از طريق توجه به هر سه بعد روشن نگه داشته شود. عشق بين والدين براي فرزندان نشان دهنده رابطه عاطفي عميق است و اين عشق براي رشد فرزندان داراي اهميت مي باشد.

ابراز عشق در خانواده – انواع عشق
براي اينكه بتوانيم به عنصر سازنده عشق در خانه پي ببريم بايد بتوانيم از زواياي مختلف به آن نگاه كنيم.

رابطه عاطفي و زناشويي بين زوجين
رابطه عاطفي و زناشويي
اين موضوع به ابعاد رمانتيك و جنسي عشق بين زوجين اشاره دارد. عاشق شدن افراد معمولا با عشق رمانتيك اتفاق مي‌افتد. اين نوع از عشق با احساس يكي بودن و صميميت ارتباط دارد.

پس از ازدواج به مرور زمان زن و مرد در مسير تكامل عشق، به يكديگر متعهد مي‌شود و رابطه جنسي بين آن ها شكل مي‌گيرد.

براي اينكه زوجين بتوانند پدر و مادر خانواده سالم را شكل دهند پيش از هر چيزي بايد براي رابطه با يكديگر ارزش قائل باشند.

در يك ارتباط سالم زن و مرد تنها با هم ارتباط عاطفي صميمانه دارند، به يكديگر وفادارند و براي رابطه جنسي اهميت قائل هستند. ناديده گرفتن هر كدام از اين عوامل باعث شكاف و فاصله ارتباطي زن و مرد شده و در بسياري از موارد منجر به طلاق عاطفي مي‌شود.

فرزنداني كه والدين اين چنيني دارند مسلماً در پيدا كردن الگوي مناسب براي عشق ورزي به يكديگر و ابراز عشق به جنس مخالف در آينده دچار مشكل مي‌شوند.

منبع:مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-ابراز عشق در خانواده

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/1/17  ] [ ۱۳ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

از جمله مظاهر زندگي اجتماعي، وجود تعامل سالم و سازنده ميان انسان ها و ابراز صميميت و همدلي با يكديگر است.

انسان در زندگي خود مقاطع و مراحل حساسي را پشت سر مي گذارد كه يكي از اين مراحل حساس و سرنوشت ساز مساله ي ازدواج و تشكيل زندگي مشترك است كه براي تشكيل زندگي مشترك داشتن ويژگي هاي رابطه عاطفي سالم بسيار مهم است.

مولفه هاي يك رابطه عاطفي سالم
از مولفه ها و ويژگي هاي رابطه عاطفي سالم مي توان به سه مولفه ي صميميت، تعهد و شورو اشتيااق اشاره كرد.

وجود هر كدام از اين مولفه ها به خودي خود مهم هستند.

صميميت
صميميت به صورت احساسات نزديك هيجاني و محبت بين همسران ابراز مي شود.

با افزايش زمان، باهم بودن مي تواند به ايجاد صميميت بيانجامد و هنگامي كه صميميت در رابطه وجود دارد رابطه تقويت مي شود اما زماني كه ارتباط به صورت سرد و حساس باشد رابطه تضعيف مي شود.

مولفه هاي صميميت
خوشحالي
انتقال انرژي مثبت با يكديگر.

بدين صورت كه زن ومرد زماني كه كنار يكديگر هستند از بودن در كنار هم احساس رضايت و خوشحالي مي كنند، حتي اگر يكي از آنها در شرايط خوبي نباشد وقتي در كنار همسرش قرار مي گيرد احساس شادي مي كند و تمايل به بودن در كنار همسر و صحبت كردن با او دارد.

البته در اين مورد توجه به تفاوت هاي فردي بسيار مهم است. برخي افراد در مواقع ناراحتي بيشتر تمايل به تنهايي و صحبت نكردن دارند تا آرام شوند كه اين به معني عدم وجود صميميت بين زن و مرد نيست.

منبع: مركز مشاوره ستاره ايرانيان-ويژگي هاي رابطه عاطفي سالم

امتیاز:
بازدید: 42
برچسب:
:
[ 1399/7/6  ] [ ۱۸ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

گاهي در يك رابطه ي عاطفي شرايطي پيش مي آيد كه افراد تصميم به جدايي مي گيرند.

مثلا هر دو طرف رابطه به اين نتيجه مي رسند كه شريك عاطفي مناسبي براي يكديگر نيستند و تصميم مي گيرند به رابطه ي عاطفي بينشان خاتمه دهند.

گاهي نيز يك فرد در رابطه بنا به دلايلي تصميم مي گيرد رابطه اش را با فرد مقابلش قطع كند، اين در صورتي است كه فرد مقابل همچين خواسته اي ندارد و اين تصميم يك طرفه است.

قطع رابطه عاطفي
بعد از پايان رابطه هر دو شرايط، چه جدايي توافقي و چه جدايي يك طرفه سبب ايجاد فشارهاي رواني مي شود.

علي الخصوص اين جدايي مي تواند براي فردي كه مورد طرد قرار گرفته سخت تر باشد و احساس درماندگي كند و با اين سوال مواجه شود كه الان بدون شريك عاطفي ام چه كنم و چگونه او را فراموش كنم.

در اينجا راه هايي براي كنار آمدن با اين مسئله به شما توصيه مي شود.

اصرار به برگشت فرد مقابل نكنيد
زماني كه يك نفر در رابطه تصميم به جدايي مي گيرد، ممكن است فرد طرد شده اصرار به برگشت فرد مقابل داشته باشد و سعي كند از هر ترفندي براي تغيير نظر شريك عاطفي اش استفاده كند.

مثلا ممكن است سعي كند بيشتر ابراز محبت كند و به هر راهي براي برگشت شريك عاطفي اش متوسل شود.

ولي اين كار فقط باعث مي شود كه احساس گناه را در فرد مقابلتان زنده كنيد و هيچ فايده ي ديگري ندارد.

سعي كنيد به تصميم طرف مقابلتان احترام بگذاريد و اين را بپذيريد كه به زور نمي توانيد كسي را كنار خود نگه داريد و با توسل به اين راه ها فقط عزت نفس خودتان را زير سوال مي بريد و به مرور ممكن است حالتان بدتر شود.

از توهين كردن به شريك عاطفي تان خودداري كنيد
ممكن است زماني كه شريك عاطفي تان تصميم به جدايي با شما مي گيرد و حرف از تمام شدن رابطه مي زند شما عصباني شويد و واكنش هاي عصبي نشان دهيد و سعي كنيد شخصيت طرف مقابلتان را زير سوال ببريد و به او بي احترامي كنيد.

ولي بايد دقت كنيد كه از اين كار خودداري كنيد، چون اين يك واكنش هيجاني و لحظه اي است و ممكن است زماني كه آرام تر شويد خود را بابت حرف هايي كه زده ايد سرزنش كنيد و احساس كنيد كه اگر اين حرف ها را نمي زديد و بي احترامي نمي كرديد شريك عاطفي تان با شما مي ماند و شما را ترك نمي كرد.

در صورتي كه جدايي شما با فرد مقابل ربطي به صحبت ها و بي احترامي هاي شما ندارد و شريك عاطفي تان از قبل تصميم خودش را گرفته بوده. ولي بي احترامي شما به او سبب شرمندگي شما و سرزنش كردن خودتان مي شود.


خودت را نوازش كن. راهكارهاي طلايي رشد عزت نفس و بهبود روابط
درد و رنج ناشي از جدايي را بپذيريد
اين را بدانيد كه شكست عشقي بعد از پايان رابطه مي تواند يكي از تلخ ترين تجربه هاي زندگي باشد، درد جدايي نه تنها عاطفي بلكه فيزيولوژيكي است.

زيرا ارتباط باعث وابستگي فيزيكي مي شود و زماني كه رابطه ي عاطفي قطع مي شود بدن واكنش هاي زيستي – رفتاري از خود نشان مي دهد و دچار استرس و اضطراب مي شود.

بايد اجازه دهيد روان و جسم سيكل طبيعي خود را طي كنند تا به آرامش برسد و بدانيد كه هيچ روش معجزه آسايي براي التيام درد جدايي وجود ندارد.

ولي در كنار عامل زمان قدرت اراده نيز در روند بهبود بسيار تاثير گذار است.

تمام راه هاي ارتباطي را قطع كنيد
بعد از پايان رابطه از دنبال كردن وي در شبكه هاي مجازي خودداري كنيد و سعي كنيد شماره تلفن وي را از گوشي موبايل خود حذف كنيد و از هر آنچه كه شما را به فرد مقابل وصل مي كند دوري كنيد.

اگر دوست هاي مشتركي داريد كه باعث مي شود شما از شرايط فعلي شريك فعلي سابقتان آگاه شويد و اطلاعات بگيريد، براي مدتي رابطتان را با دوستان مشتركتان محدود يا قطع كنيد و يا در صورت حفظ رابطه با دوستان مشتركتان سعي كنيد به هيچ عنوان در مورد شريك عاطفي سابقتان سوالي از دوستانتان نپرسيد.

منبع :مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-بعد از پايان رابطه

امتیاز:
بازدید: 66
برچسب:
:
[ 1399/4/15  ] [ ۱۶ ] [ moshaverrkhob ] [ ]

بسياري از زوج ها احساس مي كنند كه زندگيشان به بن بست رسيده است.

براي بهبود رابطه هميشه به دخالت مشاور يا تغيير هاي بزرگ احتياج نيست با انجام يكسري كار هاي جزئي هم مي توانيد رابطه خود را بهبود ببخشيد.

راهكارهاي بهبود رابطه عاطفي
سلامت يك رابطه احتياج به تلاش شبانه روزي دارد، البته در كنار آن بايد از رابطه خود لذت هم ببريد.

شايد شما بايد از يك جرقه براي ايجاد هيجان در زندگيتان استفاده كنيد.

موارد زير به شما كمك مي كند تا به رابطه خود هيجان ببخشيد.

هر هفته يك شب را به خودتان اختصاص دهيد
ممكن است احساس عاشقانه اي كه بهم داشته ايد را به سادگي از دست بدهيد.

متأسفانه شرايط زندگي ممكن است كه احساسات شما را نابود كند.

به همين دليل قرار هاي شبانه مي تواند به رابطه شما كمك كند. لازم نيست كه حتما در بهترين رستوران ها شام بخوريد، در حقيقت اين شب براي اين است كه شما و همسرتان بتوانيد بدون در نظر گرفتن استرس هاي روزمره با هم حرف بزنيد و بهم نزديك شويد.

با چند تكنيك آسان ، يك رابطه زناشويي فوق العاده بسازيم
با چند تكنيك آسان ، يك رابطه زناشويي فوق العاده بسازيم – همدلي كردن
ازدواج را مانند كار خود بدانيد
ممكن است روزهايي حوصله كار نداشته باشيد ولي باز هم مجبوريد سر كار برويد تا حقوق دريافت كنيد.

ممكن است روزهايي باشد كه از زندگي مشترك خسته شويد و برايش وقت نگذاريد، اين كار باعث ايجاد شكاف در زندگي شما شده و در نهايت شما اخراج مي شويد.

زندگي مشترك نياز به تلاش و كوشش دارد.

اگر براي شما رابطه مانند كار باشد، شاهد ايجاد تغييرات بزرگي در زندگيتان مي شويد.

تغييرات جزئي براي بهبود رابطه
مشاورانه
مشاوره خانواده
مشاوره ازدواج
مشاوره تلفني
مشاوره آنلاين
تست روانشناسي
مشاوره روانشناسي
مشاوره جنسي
اختلال رواني
كليپ روانشناسي
باهم مشاركت كنيد
در ازدواج همه چيز دو طرفه است.

اگر شما بيش تر به فكر مشاركت در رابطه باشيد نه اين كه چه چيزي به دست مي آوريد، زندگي قشنگ تري مي توانيد بسازيد.

در رابطه نياز به دلسوزي و مشاركت يك امر ضروري است.

منبع :مركز مشاوره و روانشناسي مشاورانه-تغييرات جزئي براي بهبود رابطه

امتیاز:
بازدید: 67
برچسب:
:
[ 1399/4/14  ] [ ۱۰ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب